• Объявления

Проблема с установкой модулей на CMS Drupal

Технические вопросы по хостингу.

Сообщение empirius » Ср июн 03, 2009 6:08 pm

Під час установки настройок для Модулів на ЦМС Друпал.. я отримую таке повідомлення від сервера.
Код: Выделить всё
504 Gateway Time-out
nginx/0.6.35

В мене багато модулів, і можливо при установці одного з них, система в друпалі така що перевстановлює всі -цього я ще не дослідив (за 2 роки з друпалом)
Але підозра на те щт йому (друпалу не стає памяті)

Якщо можна повідомити мені поточну настройку в php.ini -
memory_limit = 16M ; Maximum amount of memory a script may consume (8MB)

або в чому може бути справа.
Дане повідомлення виникає також при зміні тем на друпалі, так як їх теж багато є, і щоб переключитись, дурпалу потрібно ресурси.

Повідомте плз що ви думаєте по цьому поводу - і чи нема даної проблеми у форуммі, щоб не плодити дабл топіки я витру - або перейменую тему.
empirius

Объявления

Сообщение hutasl » Ср июн 03, 2009 6:16 pm

На бесплатном хостинге стоит лимит памяти 32M, 504-я ошибка в принципе может возникать из-за этого лимита.
hutasl

Сообщение Hutman » Ср июн 03, 2009 6:25 pm

empirius, какой модуль, если не секрет - в стандартной комплектации друпаля или дополнительные разработки?
empirius писал(а):memory_limit = 16M ; Maximum amount of memory a script may consume (8MB)

я так понял, что это для этого модуля достаточно 16M ?
Hutman

Re: Проблема с установкой модулей на CMS Drupal

Сообщение empirius » Чт июн 04, 2009 9:46 am

Hutman писал(а):empirius, какой модуль, если не секрет - в стандартной комплектации друпаля или дополнительные разработки?
empirius писал(а):memory_limit = 16M ; Maximum amount of memory a script may consume (8MB)

я так понял, что это для этого модуля достаточно 16M ?

нет. конкретного модуля нет. в тому й то справа, що я деколи встановлюю (відмічаю чекбокси на сторінці, одного чи декількох модулів) і деколи виявляється помилка.
Тобто прямої залежності якогось модуля з 504 помилкою я не бачу.
Бачу тільки велику кількість модулів, і таймаут обновлення сторінки великий, і тому появляється 504 помилка.
Так само буває з атймаутом на сторінці встановлення (відмічення) тем.
Тільки ці дві сторінки можуть викликати цю помилку.

16М це моя установка на попередньму хостінгу - я там мав свій пхп.іні. Тому якщо ви кажете що у вас 32М - то мало б хватати для кожного модуля, але от та сторінка...

На попередньому хостінгу я думав це було повязане з настройками сервера, а тепер вже думаю, можливо якісь інтерепти є специфічні в друпала, і це якось впливає нас сервер.

Я буду ще досліджувати.. це мені дуже важливо - СТАБІЛЬНІСТь, тому якщо появляться якісь аналітичні висновки по цьому поводу я відпишу.

ЗІ - а скільки у вас ліміт памяті на платному хостінгу? Якщо це не секрет?
empirius

Re: Проблема с установкой модулей на CMS Drupal

Сообщение Hutman » Чт июн 04, 2009 12:41 pm

empirius писал(а):16М це моя установка на попередньму хостінгу - я там мав свій пхп.іні. Тому якщо ви кажете що у вас 32М - то мало б хватати для кожного модуля, але от та сторінка...

empirius, у себя в аккаунте можете создать файл phpinfo и убедиться, что 32М.
empirius писал(а):ЗІ - а скільки у вас ліміт памяті на платному хостінгу? Якщо це не секрет?

В зависимости от тарифного плана. От 48 до 128Мб.
Hutman

• Объявления

Вернуться в Технические вопросы по хостингу